Mijn Volgers

zaterdag 28 april 2012

Lente

Hallo lieve bloggers,
Zo, dat is even wennen dat nieuwe bloggen hihihi. Ik moest even zoeken waar ik alles kan vinden, maar gewoon uitproberen dan kom je er wel achter. Een tijdje geleden was ik even wat blogs aan het bekijken en kwam toen de challenge van Marianne Designs tegen, waaraan ik dus met deze kaart mee wil doen.  Het thema is lente kaart of creatie. 
Ik had nog wat vellen  3D plaatjes met onder anderen deze liggen en heb ook wel aardig wat MD stansen, dus met dit alles aan de gang gegaan.
En dit is het resultaat geworden, een vrolijk en kleurrijk lente tafereeltje. Het meeste is gestanst met een stans van MD, alleen de vlinders niet en het randje langs het plaatje is er een van Crealies.
Het DP komt uit een blokje van Art Talent en de bloemetjes en plakpareltjes komen uit de voorraad.
Het is een kaart geworden die een poosje onderweg is geweest, maar helaas is het op dit moment niet anders.
En nu maar hopen dat het eindelijk eens echt lente gaat worden, pfff het lijkt hier vandaag wel herfst met die stevige wind en regenbuien. Volgens mij slaan wij de lente dit jaar over en gaan straks zo de zomer in. Als het dan maar een mooie zomer wordt vind ik het prima hoor.
Bedankt weer voor het langskomen, ik ga binnenkort even weer bij jullie langs om te kijken wat voor moois er allemaal gemaakt is de laatste tijd.

 


woensdag 25 april 2012

It's a Boy

Hallo lieve bloggers,
Hier is dan eindelijk een kaartje van mij, gemaakt met een 3D plaatje van Marieke. Het is ditmaal een geboorte kaartje geworden. Toen ik het plaatje geknipt had moest ik opzoek naar DP en dat was niet gemakkelijk. Zoals jullie kunnen zien zit er niet echt blauw in het plaatje, het is een beetje grijs/blauw. Toen maar mijn embossingsmallen tevoorschijn gehaald en met wit cardstock aan de gang gegaan.
Alle randen heb ik bewerkt met distress ink "Pumice Stone". De kinderwagen is een stans van MD en die heb ik uit grijs cardstock gestanst. De hoekjes is ook een stans van MD en ik heb ook nog een MS pons gebruikt. De stempel is van MD en is gestempeld op wit cardstock en gemat op grijs cardstock. Het strikje komt ook uit het knipvel, alleen heb ik er 3 op elkaar geplakt en bij de bovenste twee telkens een onderdeel weggeknipt. Het plaatje heb ik met 3D blokjes verhoogd op de kaart geplakt.
Toevallig start vandaag een nieuwe challege bij Fab'n Funky met de opdracht no DP, nou daar ga ik hem dus maar plaatsen hihihi.

 Bedankt voor jullie lieve reacties op mijn vorige post, het gaat nog niets beter maar ik blijf positief en doe het lekker rustig aan met weer een nieuwe lading pijnstillers.
Tot de volgende post maar weer.dinsdag 17 april 2012

Sending Hugs

Hallo allemaal, daar ben ik weer en deze keer met een kaart.
Dit model kaart wilde ik altijd nog eens maken en  hier is hij dan. De digi is er een van MoManning "loveya". Ingekleurd op Ameland met distress inkt. Tja er moest natuurlijk ook wat knutsel spulletjes mee hahaha. Samen met Cynthia zijn we een avond aan het kleuren geweest. De mannen voor de buis, de andere dochter met haar neus in de studieboeken (had de afgelopen en komende week tentamens) en wij aan het kleuren.
De volgende materialen heb ik gebruikt;
Distress inkpads
DP Majadesign "Mina Vänner Rosa-Marina"
Stansen van Spelbinder, Memory box en Marianne Designs
Plakparels en parellint
Bloemen uit de voorraad
Tekst van Cynthia
Bedel
Stickles "Frosted Lace"
Wondgaas
Hartjespin
Scrappers flos
Label
 Als je goed kijkt zie je dat een van onze poezen deze digi ook wel mooi vond. Normaal kan ik alles gewoon op mijn plank boven mijn hobbytafel laten liggen zonder dat een van de twee er ook maar naar omkijkt. Deze keer lag 's morgens het afdrukje op de grond en zitten er een aantal krasjes op.
Dus diegene die deze kaart ontvangt krijgt niet alleen van ons de hugs, maar ook van een van de poezen hihihi.

Met deze kaart wil ik meedoen bij;
Kreja Teja; maak een Easel kaart 
 ~~~~~~
 En nu wil ik jullie nog even wat vertellen, heb je even tijd? hihihi
Ten eerste ben ik gestopt bij De Creatieve Zebra als designer. Het was voor mij geen gemakkelijke beslissing, vooral omdat het bij Priscilla op dit moment niet zo lekker gaat. Maar ik zat er al een tijd tegenaan te hikken en heb nu maar de knoop doorgehakt. Zoals een enkeling misschien al heeft vernomen kan je tot op dit moment nog steeds niet je gemaakte kaart op het blog plaatsen en daar voel ik mij behoorlijk rot door, want ik stimuleerde jullie in een vorige post wel om vooral mee te doen. Sorry dames, ik kan er helaas niets aan veranderen. Ik wens Priscilla vanaf deze plek nogmaals heel  veel sterkte en suc6 verder met haar webshop en challenge blog.
~~~~~~
En nu het volgende,
Ik heb op dit moment behoorlijke rugklachten en vooral opstart problemen.
Ik ben al bij de huisarts geweest en die denkt dat het de spieren zijn en me naar huis gestuurd met Ibuprofen 600 mg en Diazepam voor de nacht. Afgelopen maandag naar de fysio geweest.
Ik moet vooral blijven bewegen maar mag niet te lang stil staan en zitten.
Nou daar houd ik me maar aan want ik ben o zo bang voor nogmaals een hernia, ik heb er al twee gehad en vooral de laatste was verschrikkelijk en ben daar dan ook uiteindelijk aan geopereerd.
Dus het kaarten maken komt even op een laag pitje te staan, want ik kan nu niet lekker doorwerken eraan. Ook bij jullie langskomen zal in etappes gaan en misschien zal ik niet bij elke kaart een reactie plaatsen. Ik hoop dat er snel wat vooruitgang in komt zodat ik lekker weer "normaal" kan knutselen.

Bedankt voor jullie bezoek en alle fijne reacties, ik geniet er zo van om ze te lezen.
Tot de volgende post.Candy gewonnen

Hallo allemaal,
Bij Tessa en Anke (Tessa's kaarten) hadden ze een candy voor Tessa haar verjaardag op 10 april. Je kon "gewoon" meedoen maar je mocht haar ook een kaart sturen, wat ik gedaan heb.
En de grote verrassing was dat ik de candy heb gewonnen.
Vanmiddag viel met een doffe plons de envelop op de deurmat. En wat voor een envelop, kijk zelf maar hihihi.
Ik heb even mijn adres afgeschermd, niet dat het een geheim is, maar liever niet op internet.
En nu zijn jullie natuurlijk nieuwsgierig naar de inhoud hé?
Nou ik kan je vertellen dat ik met open mond de envelop heb leeg gehaald. Dit noemt men een candy, nou zeg maar gerust een SUPER candy. Er zit zoveel moois in de envelop dat het haast te gek is om waar te zijn.
Zijn jullie nog nieuwsgieriger geworden hahaha, nou vooruit dan maar, ik zal het niet langer voor mij alleen houden.
En zeg nou zelf ben ik verwend of niet. Ik voel me haast weer jarig met z'n prachtig cadeau.
Lieve Tessa, nogmaals heel heel erg bedankt voor al dit prachtigs, ik ben er enorm blij mee.
Ik kom vanavond nog even terug met een kaart en een uitleg.


donderdag 12 april 2012

Lente


Hallo allemaal,
Bij De Creatieve Zebra hebben ze deze keer de challenge in het teken van de LENTE, dus laat maar zien dat heerlijke frisse groen, de bloemetjes en de baby diertjes, dus in mijn geval lammetjes.

En dit is de kaart die ik als voorbeeld heb gemaakt.
Tilda in haar zomerjurkje op een hekje met de lammetjes in de wei. Ingekleurd met Distress Ink. Alle randjes met de hand gestikt, enkele randen oud gemaakt en alle randen met vintage photo bewerkt.
Het DP is van Maja Design en gemat op paars cardstock. Een hart doily en een MD label achter het afdrukje verwerk en aan de label een lintje. Plakpareltjes, een klein vlindertje en de twee lammetjes is alles wat ik als versiering gebruikt heb. Dus deze keer geen bloementoef erop, ik vind het zo wel genoeg voor een keer.
Doe gezellig mee met deze challenge en kijk ook eens wat mijn DT maatjes als voorbeeld hebben gemaakt.
Aan de challenge kan je meedoen tot 11 mei, dus je hebt ruim de tijd om een creatie te maken.
Er is een leuke prijs te winnen.

Deze kaart doet mee bij;
Crafty Creations; Flower Power
Cute Card Thursday; Spring Flowers
Simon Says Stamp; April shower bring spring flowers
AnMaCreatief; Voorjaar

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende post.


even laten zien

Ik wil jullie even laten zien wat Cynthia gemaakt heeft voor mijn verjaardag en onze trouwdag.
Ze heeft het goed geheim kunnen houden en dit was dus ook de reden dat ze niets op haar blog kon plaatsen de laatste tijd.
Het is een prachtige slinger geworden waarop het verloop van mijn leven afgebeeld staat.
Wil je hem van dichtbij bekijken dan kan dat hier.
 Hier doet Cynthia een verwoede poging om de slinger op te hangen, wij hebben daar niets van vernomen terwijl onze slaapkamer achter deze deur was. Maar helaas het ophangen wilde niet lukken, zoals je kunt zien waren de muren van steen en het plafond te hard om er een punaise ik te krijgen.
En nu jullie toch een klein stukje van mijn hobby plekje hebben kunnen zien laat ik de rest ook maar even zien hihihi.
Dus vanaf deze plek komen al mijn knutselwerkjes tot stand.
Ik kom gauw weer terug met een kaart, tot dan.


dinsdag 10 april 2012

Van harte gefeliciteerd


Hallo allemaal
Wij zijn weer terug van een heerlijk lang weekend Ameland. Hoewel de weersvoorspellingen niet zo best waren hebben we toch nog redelijk mooi weer gehad. Wel koud met veel wind maar bijna helemaal droog. We hebben ons prima vermaakt en de dag van vertrek was eigenlijk te snel aangebroken.
De challenge van MHP is door omstandig heden wat later geworden maar nu kan ik dan eindelijk mijn voorbeeld laten zien.
Deze keer mag je met een sketch aan het werk, gemaakt door Elise en dit is dan mijn uitwerking ervan geworden.


Het afdrukje heb ik ingekleurd met Distress ink en daarna uitgestanst met een SB stans. Verder heb ik geel en groen cardstock gebruikt en het DP komt uit mijn restjes bak. De digi tekst stempel is van Sandra. Verder heb ik kant, lint voor de strik, dewdrops, vlinder en bloemen op de kaart verwerkt.
De prijs die je kunt winnen is een tegoedbon van € 10.00,  te besteden in de winkel of webshop van Moeders Hobbypaleis.
Nu eerst even ervoor zorgen dat hier thuis alles weer aan de kant komt en dan ga ik er weer voor hihihi.

Deze kaart doet mee bij;
Digital Tuesday; Birthday
Magnolia Stamp Lovers; Butterflies
Stamp&fun; Butterflies
Stamptacular Sunday; Photo Inspritation

Bedankt voor het langs komen en tot de volgende post.


dinsdag 3 april 2012

even pauze op mijn blog

Hallo lieve bloggers,
Ik neem even pauze op dit blog, de challenge's van Moeders Hobbypaleis en de Creatieve Zebra, zijn door omstandigheden even wat uitgesteld. En dus kan ik mijn voorbeelden hiervoor ook nog niet plaatsen.
Op dit moment ben ik mij aan het voorbereiden voor ons lang-weekend naar Ameland en kom daardoor niet toe aan het knutselen.
Wel ben ik zo 's avonds met mijn layout's bezig op de computer.
Zoals jullie zien heb ik nu een 3 koloms (Eenvoudig)blog en niet meer de MINIMA.
De layout's die ik maak(te) waren alleen geschikt voor de MINIMA blogs, maar toch kwam ik regelmatig blogs tegen die wel een layout van mij gebruiken maar niet hun blog op MINIMA hebben staan.
Nu ben ik bezig om mijn layout's te bewerken zodat ze in ieder geval mooi staan op een 3 koloms (Eenvoudig) blog en daar gaat enorm veel tijd inzitten.
Natuurlijk kom ik terug met mijn knutsels, maar wanneer weet ik zo niet precies.
Ik wens jullie alvast een fijn paasweekeinde met hopelijk wat mooiere weer dan nu.