Mijn Volgers

zaterdag 1 februari 2014

Deze keer geen kaart maar wat andere dingetjes

Hoi hoi lieve volgers en bezoekers van mijn blog.
Het is hier op mijn blog de laatste tijd wat rustig, ik ben wel met wat dingetjes bezig achter de schermen, maar posten op mijn blog blijft er even bij.
Ik wil vandaag even 3 dingetjes met jullie delen en begin met de challenge van Time voor Magnolia.
Vandaag start er weer een nieuwe en de opdracht is deze keer "Challenge #45: Valentijnsdagkaart/ - creatie ".

Hier kan je zien wat mijn DT-collega's voor prachtige voorbeelden hebben gemaakt.

Ook wil ik even een frustratie met jullie delen en wie weet hebben jullie dit ook wel eens gehad.
Ook ik doe regelmatig aan challenge's mee en als je dan eens een keer winnaar mag worden is dat natuurlijk super.
Deze keer had ik de challenge gewonnen bij Nadia, dus ik een berichtje sturen, maar alles wat er kwam geen reactie. Dus nogmaals een mailtje gestuurd en ook hierop geen reactie. Toen even een berichtje bij de webshop achtergelaten en ook hier geen reactie op gehad. Toevallig ken ik via blogs iemand die daar Dt-er is en heb toen haar even een mailtje gestuurd met de vraag als zei even kon vragen als mijn mail wel was aangekomen. Kan toch dat een mail ergens in een spam map terecht komt. Kreeg is van haar een mail terug dat bij Nadia's mail-adres kuren had en ik nogmaals wilde mailen. Dus gedaan en warempel er kwam een antwoord terug. Ik mocht wat uitzoeken uit de shop en nou daar had ik wel heeeel veel zin in hihihi.
Dus wat uitgezocht en het zou naar mij opgestuurd worden. Voelen jullie hem al? Alles wat er kwam niet mijn prijs. Nou ja de post is niet meer wat het geweest is dus nog maar even afwachten. Uiteindelijk Nadia laten weten dat ik "nog" niets had ontvangen en als ze het wel op de post had gedaan. Haar antwoord was dat ze het de volgende dag op de post had gedaan en dat het wel haar laatste stans was die ik uitgezocht had. En als ik nog even af wou wachten als het alsnog bezorgd zal worden. Prima toch, ik had inmiddels toch al zo lang gewacht dat een paar dagen langer voor mij geen probleem is. Ik heb er ruim een week overheen laten komen en heb toen weer een mail gestuurd dat hij niet aangekomen was en wat ze nu verder van plan was te ondernemen. Dat was 14 januari en tot op heden niets meer van haar gehoord.
Het gaat mij niet om de prijs, is natuurlijk leuk want ik had een mooie stans uitgezocht, maar het gaat mij er wel om hoe sommige mensen met je omgaan. Ik vind het geen pas geven als iemand die een challenge blog heeft en een webshop zo met winnaars/klanten omgaat. Jullie weten waarschijnlijk allemaal dat ik een pagina heb met adressen van webshops die wel te vertrouwen zijn, omdat er jammer genoeg shops tussen zitten die hun bedrijf niet echt serieus nemen en klanten in de kou laten staan.
Daarom schrijf ik ook dit verhaal, want de reacties in het gastenboek liegen er niet om, dat ook deze dame maar al te gemakkelijk met haar klanten omgaat. Wil je weten welke webshop ik bedoel?, deze dus http://www.3dnadia.be/. Ik moet er wel bij zeggen dat er ook wel tevreden klanten tussen zitten, maar ik heb even de reacties doorgelezen en daar werd ik niet echt blij van. Ik heb inmiddels een reactie terug gehad met haar excuses, vind ik wel netje en uitleg hoe alles zo gegaan is. Maar dat neemt niet weg dat het bovenstaande gebeurt is.
Zo dat ben ik even kwijt en is hierbij voor mij afgedaan.

Nu nog even wat leuks laten zien.
Ik had een tijdje geleden onze kleinzoon Pascal beloofd een shirt met Spiderman voor hem te maken.
Door de drukte van de laatste maanden in 2013 was ik er niet aan toegekomen.
Maar hij is klaar, het moest wel een shit met korte mouwen worden van hem want hij is niet echt een koukleum. Dus toch nog maar een shirt met lange mouwen erbij gedaan voor als het toch te koud is om hem zo te dragen.
De kleuren lijken wat flets hier op de foto.
Ook nog wat op de achterkant gemaakt.
Nou hij was er super blij mee.
Dames morgen kom ik nogmaals hier een berichtje plaatsen en dan is dit het voorlopig even weer. De komende tijd zal het op een enkele post na nog wel even rustig blijven hier op mijn blog, want we gaan hier thuis even aan de klus en ik moet mijn hobby spullen opbergen zodat er geen gruis van het slopen van een muur op terecht komt. Als het slopen klaar is wordt er een nieuwe muur geplaatst en komen er ook nieuwe dakramen in. Dan kan ik mijn nieuwe hobbykamer weer opnieuw indelen.

Bedankt voor het langskomen en tot morgen.


1 opmerking:

Super dat jullie hier een reactie willen achter laten.
Ik waardeer dat enorm en lees ze telkens weer met veel plezier. Bedankt voor de moeite die jullie hiervoor doen.